حاج شیخ محمد جواد خندق آبادی (سعیدمحمدی)

حاج شیخ محمد جواد دومین فرزند عالم جلیل و فاضل نبیل حاج شیخ محمد خندق آبادی - که بعد از شیخ احمد از نوادگان شیخ مفید هستند - دانشمندی فاضی و باری و استادی مهذب و مزکی نفوس دیگران و معرض از دنیا و عناوین روحانی و غیره بوده در تهران متولد شده و در بیت فضل و تقوا پرورش یافته و از مرحوم والد و برادر بزرگوارش حاج شیخ خلیل خندق استفاده نموده و پس از تکمیل سطوح عالی به قم مهاجرت کرده و چندین سال از دروس فقه و اصول آیت الله بروجردی و آیات دیگر استفاده نموده و خود نیز به تدریس کفایه و منظومه و دروس نقلی و عقلی پرداخته و بسیاری از طلاب و محصلین تهرانی حوزه ی علمیه از شاگردان اویند .
حاج شیخ محمد جواد طاب الله ثراه در روز چندین درس می گفت و به خود فشار می آورد و سلب استراحت از خود کرده بود که ناگهان از کار درس و بحث کناره گیری کرده و پس از فوت مرحوم آیت الله بروجردی به تهران آمد . ولی غالبا به انزوا و انفراد گرویده و از معاشرت مردم خود داری نموده و مهر سکوت و خموشی بر زبان زد تا 21 رجب 1404 قمری برابر 2/2/1363 شمسی به جوار رحمت حق پیوسته و به دستور حضرت امام خمینی (ره) در صحن مطهر حضرت معصومه علیها سلام در مقبره ی مرحوم حام مهدی عراقی مدفون گردید .
نکته ی جالب این است که دقیقا یک سال قبل در همین تاریخ آخرین وصیت نامه ی ایشان تنظیم گردیده بود .
ایشان چند سالی در منزل نگارنده ی کتاب اختران فروزان روز های جمعه منبر می رفت و درس اخلاق می گفت و همه ی حاضرین را که از افاضل حوزه ی علمیه ی قم بودند مجذوب بیانات شیوا و آموزنده ی خود قرار می داد و حتی برخی از فضلاء شبانه می آمدند و منزل نگارنده بیتوته می کردند که مبادا صبح برایشان مانع پیش آید و از فیض سخنان حکیمانه ی معظم له محروم شوند .
آیت الله مجتهدی - امامی کاشانی - شیخ حسین انصاریان - آیت الله مهدوی کنی – حاج آقا مصطفی خمینی و بسیاری از بزرگان دیگر در جلسات درس ایشان حاضر می شدند .
لیست کل یادداشت های این وبلاگ